Om Oss

Trappen er et av ditt hus største møbler og blir ofte omtalt som selve prikken over i’en. Vi i Hustrapp ønsker og vil hjelpe våre kunder med ønsket utførelse som gjenspeiler identiteten av din bolig og de som skal bo der.

Ved å lytte til deg og dine behov kombinert med våre fagfolk, finner vi en løsning som glir naturlig inn i din bolig på en trygg og god måte. Opplevelsen skal være fri for bekymringer og gi en god følelse rundt ditt valg.

Med å bruke Hustrapp har vi effektivisert kommunikasjonsflyten og forenklet prosessen fra A til Å i forhold til din nye trappeinvestering. Deres kontaktperson vil følge deres prosses hele veien.

Trinn som blir produsert og levert til våre kunder er alltid i en stavs massivtre.

Alle våres produsenter som brukes er store og velkjente hvor vi foretar alt fra oppmåling til å sette opp selve trappen. Vi leverer alt fra spesialtrapper som ofte tas ut fra et utgangspunkt, eller til en mer standard trappløsning. Drømmer du om en spesiell type trapp for din bolig, ta kontakt med oss i dag for en hyggelig trappeprat.

Kvalitet i alle ledd.

Trinn vil være 100% fri for kvist, da dette ikke ønskes i våre produkter.

Alle malte deler i trappen vil være behandlet av kvistfritt materiale.

Ferdig produkt.

Hustrapp vil alltid levere og montere trappen komplett ferdig. Spesiallister ved overgang topptrinn over parkett/flis i samme treslag som trinn.

Hustrapp leverer også gulvlist rundt trappeåpning ved rekkverk på gulv, for å skjule avslutningskant av parkett.

Levering og montering.

Hustrapp leverer og monterer trapper over hele Norge. Ønsker dere å montere trappen selv eller av deres snekker, vil det alltid følge med en montasjeanvisning ved levering av våre trapper.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram